JOURNALIST


JOURNALISTIEKE PRODUCTIES


Marjanne Wassink begon zo'n 35 jaar geleden als schrijvend journalist bij regionale dagbladen in Noord-Holland. Begin jaren negentig was ze vier jaar buitenland correspondent voor De Telegraaf in Spanje. Tijdens de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona had ze een dagelijkse column in het sportkatern van de krant. Tegenwoordig schrijft Marjanne ondermeer voor MKB Limburg en RTV Roermond.

 

U kunt Marjanne Wassink benaderen voor het schrijven van artikelen, interviews of een tekst voor een folder of een website. Marjanne Wassink levert u graag de teksten: professioneel, veelzijdig, creatief en betrouwbaar.


Wilt u een professionele video-interview op uw website plaatsen? Ook dat kan Marjanne Wassink voor u organiseren.

Marjanne Wassink is zeer goed in staat journalistieke producties te leveren, bijvoorbeeld teksten voor folders, websites, artikelen, interviews etc.

Villa Politica - RTV Roermond

2017


Een van de recente projecten waar Marjanne Wassink momenteel aan meewerkt is het programma Villa Politica van RTV Roermond.

Villa Politica is het nieuwe politieke tv-programma van RTV Roermond. Het wekelijkse programma is geheel gewijd aan de Roermondse politiek met interviews, debatten en discussies. De opnames zijn elke maandagochtend in de centrale ontvangsthal van het Stadhuis.

Het programma wordt op dinsdag vanaf 19.00 uur tot woensdagochtend 9.00 uur uitgezonden. Het programma wordt herhaald in het opvolgende weekend. Villa Politica is hier terug te zien.


Villa Politica is een programma van Marjanne Wassink (redactie/presentatie) en Pieter Cornelissen (camera/montage).

De Tafel - RTV Maas en Mergelland en Omroep Krijtland

2015 - 2017


De Tafel is een discussieprogramma waarbij diverse thema’s die spelen binnen de kernen in de regio aan bod komen. Zoals bijvoorbeeld het stimuleren van het toerisme en de gevolgen daarvan, de opvang van vluchtelingen, de kansen voor jongeren om zich in het heuvelland te ontplooien, maar ook gemeentelijke zaken als de WMO, werkvoorziening en de samenwerking tussen de gemeentes onderling. Hiervoor schuiven onder andere de drie burgemeesters (Vaals, Gulpen-Wittem en Eijsden-Margraten) aan. Gespreksleider in De Tafel is Marjanne Wassink, voormalig presentator bij L1.

De Stemming - L1

1998 - 2008


In De Stemming, het interview- en discussieprogramma van L1 Radio, ontvingen o.a. presentatrice Marjanne Wassink iedere zondag tal van gasten uit de wereld van de actuele Limburgse politiek, cultuur, economie, wetenschap en media. Verder was er ruimte voor debat, een paneldiscussie, de analist-van-de-week, columns en live-muziek.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren